ShopBroschüren / InfomaterialPrävention / BrustkrebsSë bashku kundër kancerit të gjiritPrävention / Brustkrebs

Së bashku kundër kancerit të gjirit

Pyetjet dhe përgjigjet më të nevojshme

(albanisch/albanais/albanese)

PËRMBAJTJA
• Rreziku nga kanceri i gjirit
• Zbulimi i hershëm 
• Ç’mund të bëj unë vetë?
• Adresa të dobishme
• Informacione të tjera

  • Anzahl Seiten: 24
  • Sprache: albanisch
  • Artikelnummer: 077408041111
PDF Download
KostenlosStk.Stk.

Sprachversionen

Ge­mein­sam ge­gen Brust­krebsBroschüre
Deutsch
Kostenlos
Unis contre le can­cer du seinBroschüre
Französisch
Kostenlos
Uniti contro il cancro del senoBroschüre
Italienisch
Kostenlos
United against breast cancerBroschüre
Englisch
Kostenlos
Zajedno protiv raka dojkeBroschüre
Serbisch/Kroatisch/Bosnisch
Kostenlos